Atria: Reception


Situated close to Bolton town centre, the newly renovated Atria provides a high quality, contemporary office space with fully-glazed atrium and large multi-functional communal area.

Following the initial design by Space Invaders, Amspec were appointed by Bruntwood to undertake the fabrication and detailed design, which included:

  • All bespoke manufacturing completed by Amspec’s in-house team
  • Planters/perimeter planter
  • Desking
  • Seating booths
  • Bespoke feature canopy
  • MDF sprayed fretwork

The characterful building features high ceilings and a central atrium which floods the building with natural light. Originally the atrium was empty and not being used to its full potential, however following the fit-out, the space now features a fully-glazed atrium and reception area, as well as a large multi-functional communal area.

Our in-house Amspec design team played an integral part in the project, liaising closely with the client to understand their design requirements and bringing to life their creative concepts.

 

Atria Reception Fitout

 

 

 


Project: Atria: Reception


Sectors: Commercial & Industrial, Specialist & Bespoke


Project Types: Bespoke, Refurbishment.


Scale: Medium